Refan
 
CONDITII GENERALE
 
de utilizare a magazinului online Refanmag.ro
 
 
 
Prevederi generale
 
Folosirea serviciilor oferite de acest site web este permisa atat utilizatorilor inregistrati cat si utilizatorilor oaspeti. Inregistrandu-va pe site declarati ca acceptati si va obligati sa respectati conditiile generale de mai jos. Societatea va avea dreptul sa schimbe unilateral si fara a anunta in prealabil, continutul conditiilor generale. Fiecare utilizator inregistrat  accepta conditiile generale prezente pentru intreaga perioada de utilizare a magazinului online. 
 
 
 
Conditii de inregistrare pe site
 
Utilizatorii vor fi obligati sa furnizeze si sa introduca in formular date complete si corecte si sa le actualizeze in termen de 7 zile de la data modificarii acestora . In caz ca Utilizatorul furnizeaza date false sau nu actualizeaza la timp datele sale in cazul unor modificari, Azuria.ro isi rezerva dreptul de suspenda fara preaviz contul Utilizatorului.
 
 
 
Protectia datelor cu caracter personal
 
Conform Legii privind protectia datelor cu caracter personal, Utilizatorul beneficiaza de dreptul de a accesa si de a prelucra Datelor sale personale in procesul utilizarii magazinului Online, date care au devenit accesibile pentru PERFUMES ONLINE SRL.
 
Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului de catre Utilizatori, care si-au creat un nume de utilizator si parola, inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea de catre PERFUMES ONLINE SRL a datelor cu caracter personal(inclusiv numele de utilizator si parola) pe cale electronica in cazul livrarii de marfe sau servicii comandate sau daca  este nevoie de ajutor din partea unuia dintre angajatii societatii PERFUMES ONLINE SRL .
 
Utilizatorul primeste numele de utilizator dorit de el( in caz ca acest nume nu este deja ocupat de un alt utilizator inregistrat ) si parola de acces la toate serviciile ale societatii PERFUMES ONLINE SRL, dupa ce se termina procesul inregistrarii.
 
PERFUMES ONLINE SRL  nu este responsabila pentru orice daune si pierderi provenite din nerespectarea prevederilor care fac parte din punctul prezent.
 
 
 
Preturi
 
PERFUMES ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor de pe site oricand si fara un anunt prealabil. Utilizatorul se obliga sa plateasca pretul care este afisat in magazinul electronic la momentul efectuarii comenzii indiferent daca acest pret este mai mic sau mai mare decat pretul actual. In cazul erorilor tehnice publicate pe  Refanmag.ro, PERFUMES ONLINE SRL isi rezerva dreptul sa refuze executarea comenzii si nu datoreaza Utilizatorului nicio despagubire, decat recuperarea sumelor platite in avans de catre utilizator daca sunt astfel de sume .
 
 
 
Livrare
 
Livrarea marfurilor comandate este gratuita si se face in functie de modul de livrare ales de catre Utilizator si in conformitate cu termenele stabilite. PERFUMES ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a prelungi termenul livrarii stabilit cu  7 zile fara o notificare prealabila a Utilizatorului ca si sa prelungeasca termenul livrarii cu peste 7 zile cu acordul Utilizatorului dat in prealabil.
 
Valoarea minima a comenzii facute de pe magazinul online este 50 Lei.
 
PERFUMES ONLINE SRL isi rezerva dreptul sa schimbe subcontractorul care efectueaza livrarea fara o notificare prealabila a Utilizatorului in cazul in care nu se va schimba pretul, termenul ca si modul livrarii .
 
Livrarea gratuita pentru toate comenzile este valabila doar pentru teritoriul Romaniei. Termenii si preturile pentru comenzile pentru strainatate vor fi stabilte ulterior cu Utilizatorii.
 
 
 
Predarea marfii
 
Marfa se va preda Utilizatortului sau unei persoane terte care se va afla la adresa livrarii si care o va receptiona si va confirma primirea marfii in numele Utilizatorului. La predarea marfii, Utilizatorul sau a treia persoana va semna documentele de insotire a marfii . In cazul in care Utilizatorul nu a fost prezent in termenul de livrare la adresa indicata  de acesta sau nu s-au asigurat accesul si conditiile necesare pentru predarea marfii in acest termen, Refanmag.ro este exonerata de obligatia sa de a livra marfa comandata. Utilizatorul isi poate reafirma dorinta de a primi marfa si dupa expirarea termenului de livrare in care nu a fost gasit la adresa respectiva, acoperind toate costurile de a doua livrare. In acest caz incepe o noua perioada de livrare de la data confirmarii.
 
Drept de retur
 
Utilizatorul  are dreptul de a returna  produsul comandat in cazurile in care:
 
- produsul livrat in mod evident nu corespunde comenzii Utilizatorului si acest lucru se poate constata prin simpla examinare a marfii;
 
- produsul sau ambalajul acestuia a fost deteriorat in timpul transportului;
 
- pretul care trebuie platit de catre Utilizator, nu corespunde pretului datorat;
 
In cazurile de difernete dintre marfa comandata si cea receptionata si care nu s-ar putea constata pana in momentul livrarii, Utilizatorul poate cere ca marfa livrata sa fie inlocuita cu una care corespunde comenzii plasate in termen de 24 de ore de la data receptionarii acesteia.
 
Utilizatorul are dreptul fara a datora compensatii sau penalitatii, sa renunte la constractul incheiat returnand produsele in termen de 14 zile lucratoare incepand cu data primirii produselor. In acest caz Utilizatorul trebuie sa returneze produsele integre, fara defecte interioare sau exterioare si complet ambalate  in ambalajul original. Costurile de livrare vor fi suportate de client si nu se vor recupera. Dupa primirea marfii returnate si examinarea ei, intreaga suma platita de client se va returna cu exceptia costurilor de livrare - in contul clientului in termen legal de 30 de zile .
 
 
 
Dispozitii finale
 
Refanmag.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste neasigurarea accesului la magazinul online, ca si in ceea ce priveste neprelucrarea sau prelucrarea care nu este facuta la timp a comenzilor datorita unor imprejurarii care sunt in afara controlullui societatii - cazuri de forta majora, evenimente neprevazute, probleme cu reteaua Internet, etc.
 
Refanmag.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru prejudiciile sau daunele rezultand din utilizarea acestui site web. 
 
Prin acceptarea Conditiilor generale prezente, Utilizatorul va exprima acordul sau de a primi mesaje comerciale nesolicitate de la Refanmag.ro 
 
Toate neintelegerile care nu vor putea fi rezolvate prin prezentele Conditii generale, vor fi solutionate conform legislatiei in vigoare.
 
 
 
Contact:
 
In conformitate cu art.4 din Legea privind comertul electronic
 
 

Detalii firma:

PERFUMES ONLINE SRL

CIF: 203424579

Sediu social: Bulgaria, Varna, str. General Gurko 84

Adresa: Bulgaria, Plovdiv, str. Hadzhi Dimitar 11

Telefon: 0316300052

Е-mail: refan@refanmag.ro