Despre noi

istoria noastra
За Рефан
Site-ul refanmag.ro este magazinul online oficial al companiei Refan.


Modul inteligent de a vinde parfumuri: cum să oferiți clienților o mare varietate de parfumuri de înaltă calitate la prețuri atractive?

Aceasta este întrebarea care a dus în 1991 la crearea SRL „Refan Bulgaria”.

Mânat de pasiunea pentru frumos și de flerul său incredibil pentru parfumuri, aplicând tradițiile parfumeriei bulgare și experiența de lungă durată a uneia dintre cele mai cunoscute companii producătoare de parfumuri pentru parfumerie, Stefan Popov a fondat o mică companie de familie și i-a dat numele Refan ( de la Reni, sotia lui si Stefan.)

Astăzi, REFAN este un brand lider la nivel mondial - un simbol al calității înalte, prestigiului și profesionalismului. Urmând tradițiile create de domnul Stefan Popov, fiul său Angel Popov conduce cu succes compania, modernizând și dezvoltând în continuare afacerea la nivel internațional.

Crearea produselor marca REFAN este o combinație între o pasiune puternică pentru marcă, implementarea celor mai noi tendințe în domeniul inovației cosmetice, combinată cu experiența și know-how-ul dobândit pe termen lung, luând în considerare tendințele pieței globale, cerințele si nevoile clientilor.

Astfel, de 25 de ani, compania produce parfumuri vrac de înaltă calitate, oferind un mod de vânzare rentabil, prietenos cu mediul și inteligent: puteți cumpăra parfumuri pentru diferite ocazii, cu volume diferite, în sticle de sticlă reutilizabile și cu calitate maxima la preturi competitive.preturi.FRANCIA REFAN

REFAN Bulgaria Ltd. a dezvoltat un model de afaceri în franciză care s-a dovedit a fi extrem de succes printr-o rețea de peste 400 de magazine în întreaga lume.

A deveni francizat REFAN este, de asemenea, o modalitate inteligentă de a-ți începe propria afacere: conceptul de franciză este eficient din punct de vedere economic, foarte profitabil și profitabil de înființat și întreținut. Garantează o marjă mare de vânzări, un design atractiv al magazinului și o oportunitate provocatoare de a începe propria afacere pentru fiecare antreprenor.

Modelul de franciză Refan a fost onorat cu premii pentru:
- Premiul I la categoria „New Business Model” - 2011
- Diplomă la categoria „Model de franciză care funcționează cu succes” – 2012
- Premiul special FORBES pentru dezvoltarea afacerii de familie - 2013
- Premiul special FORBES pentru calitate - 2014
- Premiul I la categoria „Cel mai bun - cea mai bună franciză bulgară din Europa” - 2014
- Premiul International European pentru calitatea produselor si serviciilor oferite - 2014
- Premiul economiei germane în Bulgaria - 2014
- Premiul special FORBES pentru afaceri prospere și durabile - 2015
- Premiul european pentru calitate și prestigiu în afaceri - Premiul European de Aur 2016

Succesul conceptului de franciză REFAN se datorează următoarelor avantaje principale:

- Model de afaceri cu investiții reduse.

- Randament ridicat.

- Întreținere ușoară.

- O mare varietate de produse marca REFAN. Oferim o gamă largă de produse îmbogățite cu ingrediente naturale, numeroase parfumuri pentru bărbați și femei, cosmetice specializate - îngrijirea feței, a mâinilor și a corpului, lumânări și săpunuri cu glicerină lucrate manual, produse aromatice de baie, săruri de baie, uleiuri și scruburi cu fructe. Creațiile noastre au fost întotdeauna strâns legate de autenticitatea regiunii și de tradițiile sale străvechi în producția de ulei de trandafiri, apă de trandafiri și produse cosmetice și parfumerie cu aceste ingrediente naturale.